- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Nem tom ti hogy vagytok vele, de az en szememben az Antelife nagyon nagyot nott.... Amit a honlapjukkal csinaltak az elmult honapokban, a rengeteg videobemutato, a spanyol lerakat (remelem koveti tobb eu orszag is) teljesen "profi", nagypalyas kepet fest roluk!
Telefont meg nem rendeltem toluk soha, azt nem tudom, hogy ott is ilyen flottul megye minden, de a kulsosegekre nagyon jol adnak! (tudom h az nem minden, erdekelne hogy amugy milyen veluk a tapsztalat)
En egyre kevesbe nezek mas oldalakat, annyita jol osszeszedett az Antelife.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest