Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
válasz
hungobungo #5432 üzenetére
Most nem értelek
Akkor az ihtc one x amit rendelek arról nem tudom azokkal a progikkal lementeni a dolgokat amit irtál ? Vagy nem értelek bocsi ha hülye vagyok
Nem kell leirni nekem az egészet elég ha majd segitesz ha kell esetleg lemented nekem a dolgokat ha probléma lenne vele vissza lehessen majd állitani . Persze nem kérek semmit ingyen
"kerüld az ilyen cuccok megvásárlását..." ezt mire érted vehettem volna jobb telot is ennyiért ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest