- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Powerbank topik
- Monitor hiba topik
- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Tisztelt Társak!
Ma begurultam és csináltam egy Gyári Visszaállítást és lássanak csodát,elindult 2 percen belül a GPS és azóta 4-szer próbáltam ki 4 óra alatt.
Utána 2 és fél órát ment egyfolytában rajta az Igo-val amíg az az akksi lemerült.Így azt is leteszteltem,hogy folyamatos GPS mellett meddig bírja ki és le a kalappal
Volt amikor 2,volt 5 és volt 13 perc is,hogy a városban jelet fogott.
Kint a mezőn gyorsabb volt,lehet,hogy nem bírja a nagyvárost
Lehet,hogy egy új ROM ráhúzás megoldaná a GPS dolgot!De én ilyennel nem foglalkozom...OFF:
Atttól függetlenül még eladó,azért az ok miatt amit írtam nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lehet,hogy egy új ROM ráhúzás megoldaná a GPS dolgot!De én ilyennel nem foglalkozom...