- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
osztraksajt #4359 üzenetére
A Fastcardtech-re ha ránézel, mi jut eszedbe? Nekem az, hogy köpedelem. Úgyhogy ahogy írtam, normális helyet kell találni, a fastcardtech nem az.
Maradhatsz TE annyiban, én inkább úgy mondanám, hogy a topik 90%-a szerint hajrá kínából rendelés, szerinted meg mérlegelj.
Amit csinálsz, az személyes tapasztalat nélküli vádaskodás és más elrettentése, ami káros hatással van. Továbbra sem olvastam, hogy hány dual sim android készüléket próbáltál visszaküldeni Kínába garanciális ügyintézésre.
-
Rick4
félisten
válasz
osztraksajt #4359 üzenetére
Erre csak egy példa az én esetem, Arc S-t vettem mediamarktban 97 ezerért, ugyanez lett volna kínából 30, ismerős végül az utóbbit választotta, hát, van különbség, nem is kevés. Nekem jobb ez így. Másnak meg más.
És nincs is ezzel semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged