Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
A Fastcardtech-re ha ránézel, mi jut eszedbe? Nekem az, hogy köpedelem. Úgyhogy ahogy írtam, normális helyet kell találni, a fastcardtech nem az.
Maradhatsz TE annyiban, én inkább úgy mondanám, hogy a topik 90%-a szerint hajrá kínából rendelés, szerinted meg mérlegelj.
Amit csinálsz, az személyes tapasztalat nélküli vádaskodás és más elrettentése, ami káros hatással van. Továbbra sem olvastam, hogy hány dual sim android készüléket próbáltál visszaküldeni Kínába garanciális ügyintézésre.
-
Rick4
félisten
válasz
osztraksajt
üzenetére
Erre csak egy példa az én esetem, Arc S-t vettem mediamarktban 97 ezerért, ugyanez lett volna kínából 30, ismerős végül az utóbbit választotta, hát, van különbség, nem is kevés. Nekem jobb ez így. Másnak meg más.
És nincs is ezzel semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nincs is ezzel semmi baj.