- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Én is hozzászólnék a nagy kontra kicsi phonekhoz..
Az én véleményem, hogy ha egy nőnek vesszük, akkor ott a táska, és egy 5'es simán elfér. Ha férfi az illető, és csak a zsebeire támaszkodhat akkor sem lehet nagy gáz, ha a pénztárca elfér, akkor ennek is kell helyet szorítani! Ez NEM persztízs kérdés, meg nem felvágás. Arra ott van az apple gagy-iphonja. Ha meg OKOStelefont vesz az ember, akkor azon olvas, emailozik, stb. Ha egy 3'esen azt mondja valaki, h gond nélkül gépel egy hosszabb emailt, azt megtapsolom! Én nekem SGS Ace van közel 2-3 éve, és felkúr amikor egy mondatban 20 ütök mellé billentyűt. Van az a fajta ember aki úgy oldja meg hogy egy sima telefon + táblagép, ami elfér a kocsiba, vagy az aktatáskában. Nekem nincs kocsim, én ezért a köztes megoldást választom, és okostelefont veszek. És igen, ahhoz márpedig KELL a minimum 4, de az ideális a 4.5 - 5.5' közötti tartomány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest