-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
dobigabi
üzenetére
Itt vannak hozzá a romok. Én annyit csináltam, hogy feltettem a kigyomlált "európai" verziót, bug mentes, akkura is hoz 2 napot, így szerintem nem érdemes tovább nézni. Kipróbáltam a többit is, de szokott bennük kinai dolog lenni, nem mintha nehéz lenne eltávolítani őket, illetve mindegyikben volt valami ami stílusra nem tetszett. Esetleg ezen a kínai oldalon is nézelődhetsz, van köztük pár jó.
Viszont magyar nyelv nem mindegyikben van, de sokban meg sem néztem, én angolul szoktam hasznáni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont magyar nyelv nem mindegyikben van, de sokban meg sem néztem, én angolul szoktam hasznáni.