Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Vásároltam a páromnak egy ilyen 4" capacitive Touch Android 4.0 Unlocked Dual Sim WIFI Smart phone AT&T T mobile készüléket, aminek nincs magyar menüje. Ezért szeretném cserélni a telefon ROM-ját. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket, útmutatásotokat kérni, mert nem nagyon értek hozzá.
A topik összefoglaló hozzászólásában azt olvastam, hogy a ROM csere egyik módjához telepíteni kell a kifejezetten a telefonhoz való CWM Recovery-t. Azt honnan tudom, hogy ehhez a mobilhoz melyik CWM Recovery való?
Továbbá honnan tudok a telefonhoz való ROM-ot letölteni, amivel működni fog? Gondolom nem telepíthetek rá bármilyen típusú vagy verziószámú ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő