Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 vs. Zopo ZP980 (vagy C2, ha úgy tetszik). Saját tapasztalatból.
G4: Bár vastagabb, mint a Zopo, mégis nekem jobb a fogása, "férfiasabb", érzed, hogy valamit tartasz a kezedben. A Zopo a nagyobb méretét viszont a vékonyságával ellensúlyozza. Mindkettő minőségi anyagokból van, semmi zongoralakk, f@sz@ matt hátlapok. Nálam mindkettő nagyon kényelmes, de a G4 nyert a kisebb mérete miatt.
Én semmilyen bugot nem tapasztaltam egyik telónál sem, a Zopo-nak kicsit jobb a kamerája és a térereje, a G4 viszont tovább bírja szuflával a nagyobb akksi miatt, ill. nagyobb a fényereje napon.
A G4 leheletnyit gyorsabb, lévén "csak" HD felbontású, de ez a gyorsaság csak a szintetikus tesztek során nyilvánul meg.
Hangminőség mindkettőnél OK, GPS vevő szintén. (A-GPS nélkül is fognak műholdat, csak jóval tovább tart, kb. 60-90 mp alatt. Ugyanez A-GPS esetén 20-30 mp.)
Nekem mindkettő nagyon bevált, de a Zopo a méretei miatt esett ki, úgyhogy a hardveraprón nemsokára megtalálható.
Annyi még, hogy a G4-nek egyelőre gyengébb a szoftveres háttere, a Zopo-nak egész komoly a közössége, de ez biztos, hogy változni fog hamarosan a G4 javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest