- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkburk
tag
válasz
hungobungo #2120 üzenetére
Jelentem Zopo ZP500 megjött, valóban 2 hétre. Egészen pontosan így nézett ki a menetrend:
07-24 Fizetve
07-28 Track number
07-29 Feladva
07-30 HK
07-30 Singapúr
08-05 Bp
08-08 MegérkezettElső benyomások nagyon pozitívak. A ROM tele kínai szutyokkal. Root-olni egyszerűen lehetett, de a ROM csere nem volt egyszerű, de legalább elég rosszul dokumentált. Orosz oldalakon van erről infó, (google fordítóval nem a legbarátságosabb.) Most 0729-es rom-ot tettem. Ez valami tajvani és alig jobb a gyárinál. Kevesebb haszontalan app és van néhány tool (ROM Mng, Superuser, stb.) Azt hiszem kell még egy kis idő mire lesz kiforrott rom, esetleg magyarul..
Kijelző szép, de az érintések nem teljesen pontosak. Sebesség szuper, a lanucher azért nem teljesen folyékonyan gördül, de nem vészes.
3G-hez egy digi move-os kártyát raktam be. APN-t hiába állítgattam, nem akart kapcsolódni eddig. Wifi nagyon érzékeny és gyors. (4 droidos kütyümből talán a legjobb)
Ennyi az első benyomásokról, majd még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest