Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peaceliker addikt válasz  FatalEror

üzenetére FatalEror

üzenetéreNa az jó, akkor, sokan tartottak az fHD től... nekem ugye "csak" sima HD, azon minden játék gond nélkül megy, rendszer is gyors és az engri bőrdsz sem szaggat xDD 
 szóval nagyon jól sikerült SoC szerintem, még ha nem is egy ekszinosz és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt... és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt...(#25232) sasa311 jó-jó persze, nem ez a lényeg, hogy antutu, csak írtam  és akár lehetne 50% al gyengébb papíron, tök mind1, mert visz mindent f@szán, csak ez számít és akár lehetne 50% al gyengébb papíron, tök mind1, mert visz mindent f@szán, csak ez számít 
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAID
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt...
 és üzemidővel is nagyon meg vagyok elégedve (mondjuk azt nemtom, hogy nagy akku miatt jó vagy az alacsony fogyasztás miatt...