Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bagira01 #23928 üzenetére
Ha lapjára akarod fordítani és úgy nézni, akkor persze kell a 180 fokos betekintési szög :-) de ilyen esetben tök mindegy a méret :-) amúgy ez a teló amit használok ugy 45 fokig (a merőlegestől ) pont olyan mintha mi sem történt volna, ennél jobban nem döntögetem, de még ennyire sem, színek jók, fényerő jobb mint a huawei g300 am IPS kijelzője …persze menőbb lenne a 180 fok és nem is azt mindon, hogy ezt kell venni és biztos van akinek kell az IPS (mert vmiert ),csak azt mondon, hogy nem feltétlen kell elfelejteni/leírni egy telót, mert nem IPS …
jah és gps téma: nekem tud 4 méter pontosságot, az sztem elég és innentől pont nem is érdekel hogy a chip milyen benne :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest