Hirdetés
- ASRock lapok általában
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
Killerlaca #23885 üzenetére
Alaposan megnézted az árat? Mert a Ttmallson nekem 295 dolcsi jön ki, a Minidealnél meg 300. Mivel ott van rejtett költség itt meg nincs. Innentől azért meggondolnám a Minidealt, róluk elég kevés rossz tapasztalat van, konkrétan amikor én megrendeltem a telefonom (Amoi N828) azt mondták van raktáron, persze kiderült hogy nincs. na gondoltam a "nagy" minideal is megbukott, de mondták, hogy ahogy jön készlet, küldik. És tényleg nem kellett piszkálni őket, mire gondolkozni kezdtem volna ezen, már jött is a trackingnumber, és ezzel a kanyarral együtt is itt volt 15 nap alatt a telefon.
Persze ez nem jelenti azt hogy a Ttmallson tuti bukó az ügy. Na most sokat segítettem, mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest