Hirdetés
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Már sokszor le lett írva, hogy a Jiayu egy kis cég, aki exkluzív, prémium termékeket akar piacra dobni. Kevés darabot akarnak eladni, még a piaci igények ellenére is (hogy ez miért jó nekik...) Nyilván ebbe nem fér bele egy kompromisszumos telefon, akár szoftveres hiba, akár 13->8MPx-es kamera! Mondjuk ez mindenképp szimpatikusabb, mint ha a felhasználókra vagy későbbi romokra bíznák a javítást! Aki pedig a G3 megjelenése után komolyan vette a márciusi szállítást, meg is érdemli... Nem mellesleg a THL W8-on kívül nem is találtam érdekes 4 magos telefont - de a 2000-es aksi nekem visszalépés lenne, és vmi gorilla glass is jó volna. Zopo 810 nálam a 3G probléma miatt kiesett, noname-t meg nem vennék!
Star telefonokról én már rengeteg negatívat olvastam, így nálam kikerült a megbízható gyártók közül. Az se véletlen, hogy nem került a megbízható gyártók közé az 1. hsz-be. Ez nem jelenti azt hogy minden termékük sz@r, csak túl sok a hiba.
Azért akik Jiayu fanoznak, megkérdezném, hogy mi is a bajuk a márkával, remélhetőleg lesz olyan is, aki fogott már a kezébe ilyen telót...
Nem vagyok semelyik márkának a híve, ügynöke (bár a G4 az első számú jelöltem), de elég "vicces" megnyilvánulások vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- DELL Universal Dock UD22
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest