Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Nekem egy Star s7589 em van.
Az anyaghasználat szerintem jó, a huawei g300 amnál sokkal jobb, nem recseg, tekergetésre sem, hátlapot alig bírom letépni annyira rajta van (az fényes, de mintás, szerintem pofás).
Persze van gyengesége:
A leggyengébb az egészben a hátlap amúgy, nekem egy helyen nem passzol 100%osan, szemmel nem látszik, de ha merőlegesen megkopogtatom, akkor hallani, hogy koppan ahogy a telóhoz ér (nemtom érthető-e). De ezt meg lehet oldani úgy, hogy kiékelem belülről vmivel, meg ha lesz szilikon tok, akkor nem lesz gáz... és lehet, hogy csak én szívtam be ezzel, mert rosszul lett fröccsöntve a hátlapomMeg azért a 16*8 cm es hátlap bazi nagy, kisebb méretben nem lenne ilyen baja...
Még mindig várom a segítéget, hogy ha rootolni szeretném a telót merre induljak el, fogalmam sincs, mihez kéne nyúlnom először!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest