- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Kedves fórumtársak! Végre magam is tulajdonosává váltam egy kínai csodafonnak. Amoi n821. Tmallboxtol 02.19. rendeltem, 03.07.én kaptam kézbe. a boltról csak jot tudok mondani, kértem hozzá kijelzövédö fóliát a szilikon tok helyett, erre tettek bele hármat, meg a tokot is. a telefon eddig szuper. 4.1.1 android, magyar nincs rajta, de ez engem vajmi kevéssé zavar. rootolt a szoftver, minden mükszik, simeket jol kezeli, egyedul a gps áll még teszt elött. Azt jol gondolom, ha rootolt akkor az mtkdroidtoolssal azonnal tudok romot menteni? ezt biztonság kedvéért megtenném, bár nagyon romolgatni egyellöre nem érzek indíttatást, mivel minden pöpecül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest