Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Kedves fórumtársak! Végre magam is tulajdonosává váltam egy kínai csodafonnak. Amoi n821. Tmallboxtol 02.19. rendeltem, 03.07.én kaptam kézbe. a boltról csak jot tudok mondani, kértem hozzá kijelzövédö fóliát a szilikon tok helyett, erre tettek bele hármat, meg a tokot is. a telefon eddig szuper. 4.1.1 android, magyar nincs rajta, de ez engem vajmi kevéssé zavar. rootolt a szoftver, minden mükszik, simeket jol kezeli, egyedul a gps áll még teszt elött. Azt jol gondolom, ha rootolt akkor az mtkdroidtoolssal azonnal tudok romot menteni? ezt biztonság kedvéért megtenném, bár nagyon romolgatni egyellöre nem érzek indíttatást, mivel minden pöpecül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen gamer szék Citadel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest