Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Van topikja, olvass bele! Mondjuk elég sok a romolós hozzászólás. Én most vettem, pár napos, előtte az elődjét a redmi note 4-et használtam. Nekem minden gyári, első bekapcsoláskor jött egy frissítés, amiről mások azt írják jobban eszi az akkut. Nekem kb 2,5 napot bírt, állítólag az új 10-es miui jobb akkuidőket produkál. Nekem a sebességével nincs bajom, de nem is vagyok power user. Mindennapi használatra ennyi pénzért (55k) több mint jó. A fényerő elegendő napfényben is. Nálam kb 40% +alkalmazkodó fényerő be van kapcsolva. Fagyás nem volt ez idő alatt, illetve a google maps idővonala fagyott le, mert sz@r, de a teló működött tovább.
Találtam egy beállítást ami a képernyő kikapcsolása után törli a gyorsítótárakat, ezt kikapcsoltam. Nem tapasztaltam lassulást, akadozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest