Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborJanos
csendes tag
Hali!
Légyszi segítsetek rajtam, egy kínai ismerőssel vetettem egy zp100-at, tegnap átadta nekem, de sajnos gáz van vele:
Elev rajta volt az android 4.0.3, nem is babráltam rajta semmit, működött a net nélküli gps kivételével, viszont 1-2 óra töltés közbeni nyomkodás próbálkozás után kikapcsolt és azóta nem tudom feltölteni sem bekapcsolni.
Még előtte tudtam a gépre kötni usb-vel, a zp mobileshopból letöltött driverral látta az xp, tetem rá néhány fotót, gond nélkül működött, aztán diszkonnect nélkül tudtam csak leszedni. Felraktam tölteni, de csak próbálgattam a menüket, hogy működik (LG shine-om volt eddig), nagyon tetszik, szép és olcsó ahhoz képest amit tudna...
Viszont egyszer csak meghalt. Most nem tudom, hogy valamit lehetne-e vele kezdeni vagy vége? Feldugtam a PC-re, onnan sem tölti, de látja, hogy rá van csatlakoztatva, kiírja, hogy új hardver, viszont meghajtóként nem látom, adatforgalom nincs.
Légyszi, van valakinek ötlete, én láma vagyok és remélem nem bolond, hogy megvettem...
Max azt tudom, hogy 1 hónap műlva hazamegy és visszaküldöm vele szervízve? esetleg ötelet?
Köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest