- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felegyhazig
csendes tag
Tényleg hetek óta nézegetem, hogy milyen telefont válasszak. Írtam már kívánságlistát is, kaptam sok okos tanácsot is, amit ezúton ismét köszönök!
Arra jutottam, hogy valahol, valamiben kénytelen vagyok kompromisszumot kötni. Nézegettem, hogy mi az az elvárásom, amiről a legkisebb szívfájdalom lemondanom. Így került előtérbe egy (két) eleve általam elutasított típus, név szerint a Huawei P9 és a Honor 8. Viszont ez a kompromisszum nem várt előnyökkel kecsegtet.
Kérdés: miben különbözik a P9 a Honor 8-tól? Csak árban és a feliratokban/márkajelzésekben?
Több weboldalon nézegettem a paramétereket (pl a Kimovil szerint van benne B20, a Spemall szerint nics), és nem sikerült megfejtenem a rejtvényt. Mind a két típus dual-aktív? Mindkettőben van B20?
Látom, több féle kódon szerepelnek, melyiket keressem, amelyikben van B20 és dual aktív. 4/64 memória a terv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest