Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
dethroner #128636 üzenetére
Igazad van, sőt Global ROM sincs rá, mivel hivatalosan csak kínában árulják, egyelőre nem is tudni mikor lesz rá MM. Pedig volt róla hír, de akkor ezek szerint nem kapta meg. CM 7.1 viszont van rá (gondolom Nightly).
Bocs megint elnéztem (mostanában elég gyakran). Itt van egyébként egy 6.0-ás Mi 4C, ez mondjuk lehet valami modrom csak, nem tudom mikor lesz hivatalos.
Redmi 3S-re gondoltam valamiért, az 6.0-ás, sima Redmi 3 viszont csak 5.1, igazad van. Szerintem nincs nagy árkülönbség köztük, Redmi 3S jobban megéri, főleg B20-al.
2GB RAM alatt nem nagyon vennék már készüléket. Esetleg valami stock közelit, de inkább 2GB a minimum, ha nem akarsz szenvedni.(#128638) gamegod:
Annyit tudjál, hogy neked kell rá ROM-ot feltenni majd, gyárilag csak kínai van rá. Xiaomi.eu-at kell feltenni, de azt mondják még az se tud magyarul (nemsokára fog).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest