Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
Sziasztok!
Kicsit régen járatam erre, még az A820-s időkben. De assan lecserélném a mostani moto g 4g (peregrine)-m. Abban kérnék segítséget, hogy mire.
Egyelőre szemezek a Vernee Apollo Lite-tal. Viszont több helyen is láttam, hogy nem biztos a legjobb választás a saját kategóriájában (60-80.000Huf). Játszani nem szoktam, netezésre (chrome jó pár tab), filmnézésésre, zene hallgatásra lenne szükségem.
Számomra fontos, hogy legyen hozzá CyanogenMod. Akár unofficial, de az is elég ha van ráigéret.
Pont ezért is van B tervként még a Vernee Thor is a csőben. Tudom, hogy nem egy kategória a kettő, de az legalább best buy saját szintjén (és talán még cm is lesz rá)
Bármilyen márkájú/modellű tippet szívesen fogadok, legyen az nagy vagy kicsi, eu/us/kina, simpla vagy dual simes.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest