Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ennek ellenére, ahogy nézem nem áll rosszul custom rom-ok frontján!
Gondolom a Zuk accounthoz kell a kínai tel.szám. (most nincs kedvem kínait fordítani
) Van már unofficial cm13, RR, Mookee stb... TWRP stb.. Jó lesz ez, csak kell még neki idő! Arra meg ne alapozz, hogy Zuk-ék eppen most mit csinálnak , meg nyilatkoznak, mert két hét vagy egy hónap múlva pont az ellenkezője lehet igaz! 
monti0222w: Tudom, én is vártam rá jó ideig, hisz te is ott voltál.
De most mit mondjak erre?! Kínaiak... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom a Zuk accounthoz kell a kínai tel.szám. (most nincs kedvem kínait fordítani
) Van már unofficial cm13, RR, Mookee stb... TWRP stb.. Jó lesz ez, csak kell még neki idő! Arra meg ne alapozz, hogy Zuk-ék eppen most mit csinálnak , meg nyilatkoznak, mert két hét vagy egy hónap múlva pont az ellenkezője lehet igaz!