- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
A saját véleményemet mondánám, ami a hónapok alatt több száz kinai nyelvű oldal kuglifordításai alapján alakult ki. Nem biztos hogy jól is értemezem a dolgokat.
A htc t328w szerintem nem klón, a HW nagyon is eredeti szagú. A HTC az utóbbi időben az eladási lista aljára csúszott - gyártósorait adja el - a HTC Wind nyugat-EU-ban nem annyira elterjedt - így sokkal kissebb költség jelen lenni kinai webshopokon keresztül. Amúgy szerintem a HTC klónok gyártásában vastagon benn van a HTC keze, talán ez az oka a visszaesésnek?
A V9 azért "híresült" el mert 6575 platformon ez volt az első amelyik megkapta az összes szenzort, a jobb GSM modult, a jobb minőségű (540 x 960) LCD-t. Szerintem most is jó vétel.
Az A750 meg mind ez egyben kissebb (480x800) kijelzővel, de jobb 531 ultra GPU-val, jóval olcsóbban, szerintem ez a jobb vétel.
A Lenovo eu-s honlapján ugye nincs teló, de a kinain ott vannak. Nekik is olcsóbb csájnamobil oldalak hátán piacon lenni, mint milliós supportokat fenntartani a világban.
Én így gondolom, engem tessék lábon lőni, ha butaságot mondtam. Köszi!
Szerk.:
Actív dual. A kínaiak szokás szerint már hetekkel a gyártás előtt árulják a készülékeket, de még nyomát sem láttam két antennásnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Óra topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest