Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
habmalac
tag
Jó reggelt. Elsö tapasztalatokat megosztom a thl t7 készülékröl. Péntek délután kaptam kézbe. Fullra töltés után intenzív nyomkodás, belakás videó, játék, gps stb próba. Szombat este az akkuban 37% maradt. Eddig hozza azt a szintet és tudást amit irnak róla és elvárható. Gyors és akadásmentes pedig hajtottam a drágát. A kijelzö színei élénkek a világossága a minimum felett kcsivel is elég nappal. Ha felcsüröm maxira, kiégeti a retinámat. Jó lesz vallatni is. A gps több programmal (igo, sygic, g:hu, stb) tesztelve, gyors és pontos. A "finger" müködése hibátlan, lábujjra is megtanitható, személyes tapasztalat. Szinte hibátlan magyar nyelv mindenhol. A kamera nem rossz. Wifi ok.
Az eddigi használat után nagyon kellemes készülék, nekem a méretet kell szokni a z1c után.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Affinity Designer
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest