-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
Asycid #119415 üzenetére
Én is beruháztam egy Bluboo X9-be. A GPS rész télleg csapnivaló volt. Álló helyzetben is forgott az autó és váltotta az utcákat a pesti forgatagban. Aztán elszállt az egész én meg ott állok navi nélkül az ismeretlenben...
Nemtom van-e valami gps korlátozás. Most úgy állítottam be a telót, hogy a navit csak gps-el vigye, mobilhálózatot ne használjon. Ja én waze-t használok.Másik gondom, hogy ma teljesen leállt a modem része, kvázi telefonálni nemtudtam szinte csak alig párszor. Újraindítás nem segített neki. Egészen addig tartott a dolog, míg sim kártyák meg akksi ki és vissza. Ismerősnek Xtouch van, neki is volt hasonló gond a kapcsolódással.
Ezmiez a probléma? hol kellene keresni rá a gyógyírt? A ROM frissítés megoldja az ilyen gondodat?
Amúgy érdemes befrissíteni a ROM-ot? nem lesz a teló sérülékenyebb mindenféle behatolásokra?És mivel frissítetted be a ROM-ot? mert nekem a root-olás sem ment. Se Kingo nem vitte se valami orosz/kínai dashi
Amúgy nekem 130$-ért sikerült beszerezni gearbesten vám és fa nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest