-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Minőségi anyaghasználatú, maximum 5 colos teló közül mit ajánlanátok? Nekem a a 3G személy szerint bőven jó, szóval a 4G nem feltétlenül igény. Sima HD kijelző azért nem ártana bele, az FHD túlzás érzésre. SoC fronton nekem már at MTK6582 is elég volt
Szóval inkább az kéne, hogy az 5,5 colos kütyümet egy kisebbre cserélni, ami igényesen néz ki. Most szembesültem ezzel a tepsifon mánia terjedéssel, aztán nekem annyira nem jött be, meg a kezem sem olyan nagy tán, hogy kezelgessek ilyen szerkezeteket.
Leagoo Elite 1 nagyon tetszik pl, a Leagoo-t normálisnak tartom, jól szolgálnak a készülékeik a családban. Persze ha van "márkásabb" ötlet, támogatom szívesen. Akksi lehet nagyobb, mint ami ebben a Elite 1-ben van, plusz ez hardveresen túltolná az én igényeimet szerintem... de tetszik, pofás.
A kamera nem elsőrangú az nem gond, de azért legalja se legyen (X5 Pro szint nem adja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest