Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Kicsit keresgéltem, illetve gondolkodtam azon, hogy mire lenne szükségem (pontosítottam az igényeket):
- ujjlenyomat érzékelő, min. 3000mAh körüli akksi, használható GPS, 5-5,5-ös kijelzőméret, max 200 USD EUból, nyilván áfával csökkentett ár kínából. Jó lenne még B20 és engem nem zavar a 720p felbontás.A következő telefonokat találtam:
Oukitel U10:
Mlais M7/M7 Plus: A plusra panaszkodtak szoftveres gyengeségek miatt, kicsi akksi
Bluboo Xtouch: nem lenne rossz, bár a keretbe nem biztos, hogy belefér, ráadásul még jobbára presale
Ecoo E4 Aurora plus: ez egészen elviselhető lenne, de az ujjhúzogatós fingerprint ID nagyon zavar
Umi Hammer S: olcsó, C-type USB, viszont gyenge SOC, no glonass
Coolpad Note 3: nem kapható még normális helyen
Oukitel U8: 6735 1GHz, no glonassKb 1-1,5 hónap múlva lesz esedékes. Persze addig megjelenhet még egy két jó cucc, pl Honor 5X, stb, de ha mindig várnék valamire, akkor sosem vennék telefont.
Tudom, hogy sok általam felsorolt telefonról még nincs hazai tapasztalat, de kíváncsi lennék, hogy ti melyiket vennétek és miért. Vagy ha esetleg van vmi jobb ajánlat, amit én nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest