Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #110644 üzenetére
Nem tudom hogy kanyarodtunk erre végül, én is tudom, hogy több képpont megmozgatásához nagyobb teljesítmény kell. De eredetileg arról volt szó, hogy felesleges az ultranagy felbontású kijelző, mert amúgyis csak az akkut szívja, erre te beírtad, hogy megoldás lehet kisebb felbontáson bootolni, amire írtam, hogy akkor is ugyanannyi képernyő pixelt kell meghajtani, nem lesz kevesebb a fogyasztása a kijelzőnek. Na erre írtad ezt a mini pc-s hozzászólást, aminek a megállapításaival nem vitatkozom, csak nem tudom miben kapcsolódik az eredeti dologhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest