- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #103627 üzenetére
Szia! Erre a dologra van egy kifejezés "a bőség zavara" Mások szerint szexuális gondok vannak azaz döntéshozási impotencia! Egy átlag ember képes eldönteni azt, hogy mire van szüksége! Aki ezt nem vagy csak segítséggel tudja................
Az amire te gondolsz a 14 nap visszavásárlási garancia az csak egy "márkpetting" fogás senki nem vár vissza semmit! Igaz a törvény erre lehetőséget ad DE a normális ember csak a hibás terméket viszi vissza! Most abba ne menjünk bele, ha nem tud lila hátteret sárga betűkkel beállítani és nincs benne smink tükör (a honor 6-ban van) akkor már hibás is a termék! Tudod az ilyen vásárlóknak köpnek bele a levesébe a vendéglőkben és biztosan legközelebbi vásárlásnál abból kap ami már megjárt olyan bugyrokat amiről jobb ha nem tud
Ezt azért tudom pontosan mert az a kolléganőm aki velem szemben ül pont ilyen! Volt már neki jópár pofára esése és soha nem érti miért vele történik ilyen? Hát én sem tudom de sejtem vagy mégsem? De lehet, hogy talán? Vagy nem? De erős vagyok és tudok dönteni! Vagy mégsemNem értem mit is kellene vagy hogyan?
Na az ilyen a "reménytelen eset"! Hisz volt már itt is jó pár szerencsétlen aki két hónap alatt sem volt képes választani telefont pedig minden segítséget megkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Medence topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest