Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks #35444 üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
Aktív témák
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest