- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
padika11
tag
Sziasztok!
Biztos sokan vannak/voltak ezzel a problémával, de nincs időm végiglapozni a fórumot
Szóval: htc wildfire s készülékem van. A gondom az, hogy a telepíteni kívánt appot a telefon letölti, de nem installálja. Az értesítési területen szépen végigmegy a csík a letöltésnél, eltűnik, majd semmi sem történik. Kétszer factory reseteltem, mindig újra visszajött a probléma. download manager adatok törlése/market app cache ürítése kombó sem oldja meg. (meg még egy sor neten fellelhető "megoldás")
-
padika11
tag
Sziasztok!
Problémám akadt egy appal: music therapy for sound sleep. Market alkalmazáson keresztül akartam telepíteni, de megszakítottam a letöltést. Le is állt, ahogy kell neki, de újraindult a letöltés, anélkül, hogy én akármit is csináltam volna. De itt nem lett vége a történetnek, mert már ötödjére tölti le, de nem telepíti. Hogy tudnám kiiktatni végleg?
Telefonom: htc wildfire s
Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest