Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9187 üzenetére
teljesen egyetértek. spica-t ne, ha fontos a gyors TELEFONÁLÁS. Nekem a Desire előtt spica-m volt. Imádtam, tényleg. Sose váltam volna meg, ha a telefon része működött volna rendesen. Csörgött a teló és eltelt kb 1-2 mp mire kiírta hogy ki hívott és láttam a képét is. Ezen kívül a főzött romok tényleg nagyszerűek voltak rá, de ezet a hibát egyik se orvosolta.
Ha ez nem annyira lényeges neked, akkor vegyél Spica-t, mert ezt és a 3d drivert hiányát leszámítva jó teló szerintem.
Ha viszont egy olyat szeretnél amihez nem kell nyúlni (buherálni), és emelett nem fogsz sok programot telepítgetni, akkor javaslom a HTC Desire-t. Ha ha olyat akarsz amihez nem kell nyúlni(buherálni) és sok programot akarsz telepíteni akkor javaslom a HTC Desire S-t.
Ezek amugy alapból tudják az Exchange-el való kommunikációt, szinkronizálást.
Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Dell notebook topic
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest