- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Nekem a Sensation-ön - az aláírásomban levő ROM-mal - kifogástalanul működik, mióta a SVOX-ot frissítettem és akkor még frissült a Mariska is.
Vettem egy V17 PRO tabletet és ugyanabba a hibába futottam, mint Te.
A Sensatin-ről átmásoltam a teljes svox könyvtárat és így már működik a V17 PRO-n is.
Mindkettőn ICS 4.0.x van. Tehát nálam működik a másolt.
Lehet hogy azért mert Titaniummal klónoztam a programjaim nagy részét a HTC-ről a V17-re. Próbáld ki, ha van működő SVOX-od, Mariskával, klónozd át a másik készülékre és utána másold át a svox mappát is egy az egyben. Egy próbát megér :-) -
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #43354 üzenetére
Persze az optimisták abban is bízhatnak, hogy majd helyrehozzák a letöltést és csak átmeneti a hiba, bár én már a múlt héten sem tudtam letölteni.
Szerk.: Az apple meg úgy keveredett ide, hogy régebben olvastam, hogy felvásárolta a nuance-t, de most utána néztem és mégsem történt meg (még?). Meg hogy valami köze van a sirihez, de mint kiderült annyi, hogy androidra kiadtak egy hangfelismerő ("diktáló" - Dragon Dictation) szoftvert, bár ezt sem találom a Play-en. Szóval igencsak kevertem a szezont a fazonnal.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest