Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- VR topik
Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Nekem a Sensation-ön - az aláírásomban levő ROM-mal - kifogástalanul működik, mióta a SVOX-ot frissítettem és akkor még frissült a Mariska is.
Vettem egy V17 PRO tabletet és ugyanabba a hibába futottam, mint Te.
A Sensatin-ről átmásoltam a teljes svox könyvtárat és így már működik a V17 PRO-n is.
Mindkettőn ICS 4.0.x van. Tehát nálam működik a másolt.
Lehet hogy azért mert Titaniummal klónoztam a programjaim nagy részét a HTC-ről a V17-re. Próbáld ki, ha van működő SVOX-od, Mariskával, klónozd át a másik készülékre és utána másold át a svox mappát is egy az egyben. Egy próbát megér :-) -
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Persze az optimisták abban is bízhatnak, hogy majd helyrehozzák a letöltést és csak átmeneti a hiba, bár én már a múlt héten sem tudtam letölteni.
Szerk.: Az apple meg úgy keveredett ide, hogy régebben olvastam, hogy felvásárolta a nuance-t, de most utána néztem és mégsem történt meg (még?). Meg hogy valami köze van a sirihez, de mint kiderült annyi, hogy androidra kiadtak egy hangfelismerő ("diktáló" - Dragon Dictation) szoftvert, bár ezt sem találom a Play-en. Szóval igencsak kevertem a szezont a fazonnal.
Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest