Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Pánik a memóriapiacon
- Érkezik a Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary háza
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
üzenetére
Lassítja, az biztos, de én a 21-es korom ellenére nem nagyon szeretek nem helyesen vagy rövidítve írni. A kalaposra álltam át, csak tudnám mi a kódja, hogy beírhassam ide a kalapos jelző helyett.. mindegy. Mondjuk.. lehet egy program, ami megváltoztatja, hogy mondjuk az Alt+Space kombinációval lehessen az utólag beírt karakternél léptetni az ékezetes variációk közt, gyorsabbá tehetné. TyTN-ömnél megszoktam, hogy melyiknél 2, 4, 5 vagy 6, 3 talán nem is volt, szóval eléggé gyorsan tudtam írni úgy. Itt sincs gond, napról napra gyorsabban írok vele, csak néha mellényomok, ha felnyúlok a kijelzőre egy ékezet miatt
A vastagság meg.. a Motorola megcsinálta, nem olyan vastag, én nagyobbra számítottam, amikor kézbe vettem, hirtelen olyan picinek és vékonykának, törékenynek tűnt a nagy kapacitású akkus TyTN után. Kérdezték tőlem valamelyik nap, hogy mi az a "törés" ott alul (látnának egy Dream-et, azon tényleg van "törés"), mintha el lehetne tolni a kijelzőt. És eltoltam a kijelzőt.(#1069) animoo: így hirtelen 74-et számoltam, ebből 9 nem HTC, de ha a SE (X1 és) X10 ott van, akkor ennek is lehetne helye. Más is felvetette már, ha már egyszer xda developers, nem htc developers, akkor miért nem gyűjtenek oda minden jelentősebb xda-t.. talán nincs rá energiájuk, de szerintem a fórumozók életben tartanák, és legalább lenne egy fix hely, ahol biztos információt lehetne találni, nem kéne próbálgatni, hogy mi jó és mi nem jó erre, hisz azért mégis minden androidos telefon eltér valamennyire.
Mindenesetre Köszönöm a hozzászólásokat, azt hiszem várok még és nyitva tartom a szemem, hátha a magyar fordítása a rendszernek eljut arra a szintre, hogy felbukkanjon valamilyen hivatalos kód, amivel valaki megoldja (az LG GW620-nak van hivatalos magyar megoldása, tehát mégis csak lehetséges, jó kérdés, miért nincs egységesítve ez a része az Androidnak).
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- LEGO klub
- Diablo IV
- Pánik a memóriapiacon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Robotporszívók
- Érkezik a Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary háza
- További aktív témák...
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi