Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
A Fring-et használja itt valaki a telóján?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Jól működik a hanghívás mobilszámot hívva?
(Amúgy ahogy néztem, harmadannyiba kerülnek a mobilhívások, mint skype-on...) -
St3ven
addikt
válasz
Mercutio_ #9315 üzenetére
Véletlenül akadtam ma erre az alkalmazásra, szerintem ilyet keresel: SemiSilent
Én nem tettem fel, de beszámolhatnál majd a tapasztalataidról.
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
-
St3ven
addikt
válasz
schmo07 #8963 üzenetére
Olyan őrülten sok beállítási lehetőség nincs benne (ellentétben pl. a GO-val), de szerintem pont elég, főleg a gyárihoz képest.
- a dockbarra bármennyi progi/művelet kitehető, természetesen scrollozható
- van pár dockbar stílus (nekem az alul kicsit tükröződő a kedvencem)
- konfigurálható mozdulatok (tetszőleges helyen le- és felfelé húzás, dupla katt: progit indítson, kezdőképre ugorjon, status bart lehúzza, képernyő-áttekintőt hozza be)
- eltüntethetők az ikonok nevei
- állítható az app drawer hátterének átlátszósága
- a szokásos négy helyett opcionálisan (kisebb ikonmérettel) nyolc ikon is elhelyezhető egy sorban és egy oszlopbanDe a legfontosabb, hogy – nálam legalábbis, LG Optimus GT 540 – jóval gyorsabb, mint a gyári.
Razor: Kár érte.
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
-
St3ven
addikt
Na, kipróbáltam a Locus Free-t, elvileg lehet vele útvonalat tervezni, gyakorlatilag meg nem tudtam letesztelni, mert a telóm képtelen volt kellő számú műholdat találni a helymeghatározáshoz.
De tetszik a progi, ebben is lehet offline cache-elni. Wifi-n becache-eltettem vele az egész várost (értelmes szintig), ez később offline módon is elővehető. Szerencsére online módban is használja az egyszer már lementett térképet, akkor a még nem eltárolt kockákat szedi csak le mobilnetről.
Ami még jó a Maps(-) -szal szemben, hogy lehet utca/házszámra keresni, és az így megtalált helyek (vagy akármilyen pont, amire rábökök a célkereszttel) POI-ként külön elmenthetők, később kategóriánként előhívhatók. Na ezekhez a pontokhoz lehet elvileg odanavigálni.
Tudom ajánlani azoknak, akik nem hardcore navigálók, de szeretnék, ha egy minimál helyigényű progi segítségével bárhol tudjanak hirtelen navigálni, címet keresni. Tud kezelni egy rakat térképtípust, nem csak google maps-et.
-
St3ven
addikt
Locus Free-t használ valaki? Tud útvonalat tervezni?
Arra gondoltam, lecserélem vele a Maps-t, ha igen.
-
St3ven
addikt
Az alap sms progi "kézbesítési jelentések" funkciójánál én sem tudok jobbat.
Illetve köztes megoldásnak nekem ott a GO SMS, amiben addig nincs ott a kis boríték az üzi mellett, amíg a címzett meg nem kapta. (Lényegében ugyanaz a funkció, mint a fenti, csak máshogy vizualizálva.)
-
St3ven
addikt
Már kipróbáltam nem egyszer.
Ékezet nélkül küldi, és egy sms-ben. Nálam pedig marad úgy, ahogy beírtam.
De a hosszú "ő" amúgysem a legjobb példa, mert még azt sem mondanám, hogy balra dőlővel átmegy.
Az á, í, ó, ú átmegy, csak egy pár kattal több a billentyűzeten, és balra dőlnek.
-
St3ven
addikt
Nem lehet, hogy az ékezetes karakterek elküldése android szintű beállítás kérdése? (Mondjuk a stock sms beállításaiban láttam ilyet, hogy „korlátozott” meg „szabad”.)
Csak mert nekem pl. a GO SMS veled ellentétben még soha nem vont le 80-90 karaktereket, mert „á”-t írtam volna. Mondjuk nem is küldi el, csak ha balra dőlnek az ékezetek.
-
St3ven
addikt
válasz
patex1983 #3526 üzenetére
Használja még valaki a KeepScreen progit?
Beállítottam, hogy mely progiknál ne kapcsolja ki a képernyőt, de hogy úgy mondjam, ezt igencsak random módon teljesíti. Valaki tapasztalt hasonlót?
Folyamatosan fut, task killerem nincs...
-
St3ven
addikt
Aki feltette múlt héten az új Opera Mini-t (6.0), annak javaslom, hogy frissítse, ma javítottak benne egy rakat apróságot.
-
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
-
St3ven
addikt
GO rajongóknak, és az egyéb érdeklődőknek: ma kiadták az új GO SMS Plus-t. Természetesen ez is ingyenes.
Én még nem tudom, feltegyem-e, mert nekem most a sima GO SMS utolsó (2.19-es) verziója nagyon jól muzsikál, ennél jobb/gyorsabb nem is lehetne, de lehet, hogy valakinek pont kellenek az újítások (emotikonok, még jobb testreszabhatóság, stb).
-
St3ven
addikt
válasz
hodostamas #8353 üzenetére
Köszi, meglesem majd.
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #8267 üzenetére
Egyetértek, nagyon király progi ez a Call Meter 3G, bármilyen tarifacsomagra rá lehet húzni, bármilyen kedvezmények is aktívak.
Én is a Zeam Launchert használom, de sztem nem lehet kikapcsolni a pöttyöket.
De miért zavarnak? Alig látszódnak, ráadásul képernyőváltás után egy másodpercen belül eltűnnek.
-
St3ven
addikt
Elvileg alapértelezetté tettem, ugyanis minden egyes home gombbal/ra kattintásnál felkínálta a rendelkezésre álló home screeneket (Android, GO, LG), amit hamar meguntam, úgyhogy a sokadik ilyennél ment a pipa az alapértelmezett beállításnak.
-
St3ven
addikt
Gyerekek, délután többen ajánlottátok nekem a GO Launcher EX-et, és azt kell hogy mondjam: ATOM!
Szóval még egyszer köszönöm a véleményeket.
-
St3ven
addikt
Na, ez engem is érdekel. Eddig is az Operára esküdtem, de ha még a finomabb zoomot is megoldották, akkor asszem megvan az ultimate.
Amúgy az eddigi használat során nektek is felhízott az Opera Mini?
Nekem már 8 MB fölött jár, és nem tudom miért. Úgy hiszem, ez nem a cache, mert az alkalmazáskezelőben az "Adat" címszó alatt gyűlt össze 6 MB feletti cucc (tehát még csak törölni sem tudom). Valaki meg tudná nézni, aki még nem tette fel az újat?
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Hm.. ezen akkor lehet, hogy újra el kell gondolkodnom.
Bár én pont a GO Launcher Ex-et néztem ki, meg ugye ez feltételezem eléggé hardverfüggő dolog is.
Sok olyat olvastam, hogy fél perc mire visszajön egy-egy nagyobb "művelet" után a home screen, néha az alapot hozza be, nem pedig a launchert, és újra kell indítani, meg ilyenek...
-
St3ven
addikt
válasz
dim dim #7938 üzenetére
Most mondjátok, hogy hülye vagyok, de nekem marhára nem áll kézre, ha a képernyő tetején kell kolbászolni a status bar lehúzásáért, úgyhogy én erre egy külön, 20 kB-os kis progit használok, PopBar a neve.
Ezt kitettem az asztalra ikonként, és ha rákattolok, lekúszik a status bar. Ennyi.
Ja, és könnyebb is eltalálni, mint azt a vékony kis status bart...
Szerk.: Nem kell megijedni a screenshot-tól, nem japán nyelvű a progi.
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #7850 üzenetére
Amúgy ezzel a progival akkor az is megoldható, hogy függetlenül attól, hány képernyője van az embernek, mindig ugyanaz az álló (nálam 320×480-as) háttérkép legyen bent, méghozzá eredeti méretében. (Mert ugye alapértelmezés szerinti fektetett - nálam 640×480 oldalarányú háttérképet igényel a rendszer.)
Ehhez csak annyit kell tenni, hogy egyetlen képet állítasz be, a képernyők közötti áttűnési effekteket pedig kikapcsolod.
-
St3ven
addikt
Hm, találtam egyet: MultiPicture Live Wallpaper
Mindjárt kipróbálom, bár már nem tetszik benne, hogy "live wallpaper"... (akksihasználat)
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #7728 üzenetére
Nekem GO SMS van fent, es kifejezetten a jelentes funkcio - marmint popup, ha Te is arra gondolsz - miatt tettem fel. Tud remindert is, ha az erdekel.
Nagyon igenyes skinek vannak ra, bar en mondjuk magam szabtam testre minden elemet egy alap semat faragva.A Missed Reminder nekem is fent van, de nekem automatikusan elindul, nincs vele semmi gond. Autostartot pipald be, masodik beallitas fentrol (elnezest, ha ezt mar megtetted...), ill. ha task killert hasznalsz, tedd ignore-ra.
-
St3ven
addikt
válasz
trinitronka #7482 üzenetére
A SiMi Clock időjárás widgetje nekem fokra pontosan mutatja az OMSZ által mért óránkénti adatokat.
Sok más, időjárásra kihegyezett widget meg sem közelítette a valós értékeket, hiába lőttem be a location-t pontosan.A minimáldesign meg kifejezetten bejön, nem olyan tolakodó.
-
St3ven
addikt
Használ valaki itt Call Meter 3G (beta)-t?
Marha jó progi, egész jól sikerült beállítani a tarifacsomagomat, viszont egy dologgal meggyűlt a bajom: az ingyenes hívásokat hogyan tudom figyelmen kívül hagyatni vele?
Tehát ha valakivel (a családban) 0 Ft-os percdíjjal beszélek, azt ne számolja már bele a havi forgalomba, de az ugyanannál a szolgáltatónál lévő többi szám hívását meg igen.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest