Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, kipróbáltam a Locus Free-t, elvileg lehet vele útvonalat tervezni, gyakorlatilag meg nem tudtam letesztelni, mert a telóm képtelen volt kellő számú műholdat találni a helymeghatározáshoz.

De tetszik a progi, ebben is lehet offline cache-elni. Wifi-n becache-eltettem vele az egész várost (értelmes szintig), ez később offline módon is elővehető. Szerencsére online módban is használja az egyszer már lementett térképet, akkor a még nem eltárolt kockákat szedi csak le mobilnetről.
Ami még jó a Maps(-) -szal szemben, hogy lehet utca/házszámra keresni, és az így megtalált helyek (vagy akármilyen pont, amire rábökök a célkereszttel) POI-ként külön elmenthetők, később kategóriánként előhívhatók. Na ezekhez a pontokhoz lehet elvileg odanavigálni.
Tudom ajánlani azoknak, akik nem hardcore navigálók, de szeretnék, ha egy minimál helyigényű progi segítségével bárhol tudjanak hirtelen navigálni, címet keresni. Tud kezelni egy rakat térképtípust, nem csak google maps-et.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Sweet.tv - internetes TV
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest