- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- OLED TV topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
egyrészt:
- nemvagyunk barátok !
demég lehetünk
másrészt !
1,
-nem kiabáltam, csupáncsak próbáltam felhívni a figyelmet a mondókámra (azért is volt kivastagítva), merthogy délután már egyszer kértem ezt valakitől, aki nemreagált.
De legalább TE reagáltál, ezis valami.
2,
-a szerinted "helyesírási" hibák direkt voltak benne, merthogy énis eddig a GO SMS-t használtam, és múltkor tűnt csak fel a probléma, mikor hossssszzzúúúú Ő-vel kezdődő szöveget írtam be, hogy hirtelen csak 60 karakterem maradt !!
3,
-akkor kérdeztem a sorstársakat, hogy ők mit használnak, aztmondták Handcent SMS-t.
Na ottis volt egy ilyen probléma, miután lecseréltem a GO SMS-t arra, hogy a hosszű Ő-t a szöveg elején 100-nak számolta ( a szövegen belűl már nem)
4,
-aztán az egyik srác megtalálta a megoldást a Handcent SMS-nél, hogy a küldési beállításoknál az mms-re való konvertálást kikellett kapcsolni és utána a telot ujraindítani (ZTE BLADE)) és akkor már nemhibázott !
5,
-sajnálom, de a GO SMS-nél nemtaláltam meg az ekvivalens beállítást, ami megoldja a problémámat.
6,
-de valoszínűleg van valami másik kakukktojás is benne, merthogy ezekszerint NÁLAD a GO SMS nem használ el a hosszú kezdőmagánhangzóra felesleges karaktereket !!Remélem kielégítő választ adtam nyelvőri problematikádra, ami hasogassa a füledet
UI:
- mostjutott eszembe, miután elküldtem, hogy még azislehet, hogy BILLENTYŰZET DISZKREPANCIA VAN A DOLOGBAN.
Amit én használok az az AnySoft Keyboard, magyarítva... -
TRob1
veterán
A kiabálás az a NAGYBETŰ
Gondolom a példa kedvéért van benne a 3 hosszú ő.
Screenshotot akarunk!Na még 1 utolsó idézet:
"a gsmabc kódlapra nem fértek fel a magyar karakterek, csak a balra dőlők (olasz, stb). ez van. magyar ékezeteket akkor tudsz csak küldeni, ha unicode kódtáblát hazsnálsz, akkor meg uyge egy karakter nem 7 (vagy 8?) bites lesz, hanem 16, tehát feleződik a rendelkezésre álló karakterszám is.
vannak olyan telefonok, amik engedik, hogy magyar ékezeteket írj, aztán átkonvertálják 7 bites kódolásra a küldésnél, hogy ki tudd hazsnálni a 160 karakter, de amennyiben nem unicodeot használsz, a fogadó teleonján nem fognak megjelenni, akárhogy írod be."
Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest