Keresés

Aktív témák

• Luissimo

veterán

válasz St3ven #8758 üzenetére

egyrészt:
    - nemvagyunk barátok ! :DDD :N
    demég lehetünk :))
    másrészt !
    1,
    -nem kiabáltam, csupáncsak próbáltam felhívni a figyelmet a mondókámra (azért is volt kivastagítva), merthogy délután már egyszer kértem ezt valakitől, aki nemreagált.
    De legalább TE reagáltál, ezis valami. :C
    2,
    -a szerinted "helyesírási" hibák direkt voltak benne, merthogy énis eddig a GO SMS-t használtam, és múltkor tűnt csak fel a probléma, mikor hossssszzzúúúú Ő-vel kezdődő szöveget írtam be, hogy hirtelen csak 60 karakterem maradt !!
    3,
    -akkor kérdeztem a sorstársakat, hogy ők mit használnak, aztmondták Handcent SMS-t.
    Na ottis volt egy ilyen probléma, miután lecseréltem a GO SMS-t arra, hogy a hosszű Ő-t a szöveg elején 100-nak számolta ( a szövegen belűl már nem)
    4,
    -aztán az egyik srác megtalálta a megoldást a Handcent SMS-nél, hogy a küldési beállításoknál az mms-re való konvertálást kikellett kapcsolni és utána a telot ujraindítani (ZTE BLADE)) és akkor már nemhibázott !
    5,
    -sajnálom, de a GO SMS-nél nemtaláltam meg az ekvivalens beállítást, ami megoldja a problémámat.
    6,
    -de valoszínűleg van valami másik kakukktojás is benne, merthogy ezekszerint NÁLAD a GO SMS nem használ el a hosszú kezdőmagánhangzóra felesleges karaktereket !!

Remélem kielégítő választ adtam nyelvőri problematikádra, ami hasogassa a füledet ;) :DDD

UI:
    - mostjutott eszembe, miután elküldtem, hogy még azislehet, hogy BILLENTYŰZET DISZKREPANCIA VAN A DOLOGBAN.
    Amit én használok az az AnySoft Keyboard, magyarítva... :F

• TRob1

veterán

válasz St3ven #8758 üzenetére

A kiabálás az a NAGYBETŰ :D Gondolom a példa kedvéért van benne a 3 hosszú ő. :D
    Screenshotot akarunk! :))

Na még 1 utolsó idézet:
    "a gsmabc kódlapra nem fértek fel a magyar karakterek, csak a balra dőlők (olasz, stb). ez van. magyar ékezeteket akkor tudsz csak küldeni, ha unicode kódtáblát hazsnálsz, akkor meg uyge egy karakter nem 7 (vagy 8?) bites lesz, hanem 16, tehát feleződik a rendelkezésre álló karakterszám is.
    vannak olyan telefonok, amik engedik, hogy magyar ékezeteket írj, aztán átkonvertálják 7 bites kódolásra a küldésnél, hogy ki tudd hazsnálni a 160 karakter, de amennyiben nem unicodeot használsz, a fogadó teleonján nem fognak megjelenni, akárhogy írod be."

Aktív témák