Hirdetés
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, hát reakció nem nagyon volt, úgyhogy látatlanban belevágtam ebbe a fring-dologba.
Azt kell, hogy mondjam, elsőre nagyon pozitív az összkép. Nem lassult be a teló, persze többet fogyaszt, mint a beépített Gtalk, de jóval többet is tud. (Különben sem szoktam ezeket folyamatosan futtatni, csak addig, amíg tényleg elérhető tudok és akarok lenni.)
Kipróbáltam a fizetős mobilhívást: magyar telszám hívása bárhonnan a világból 6 centért (17 HUF), ez elég versenyképes, tekintve, hogy ugyanez a skype-ban 22,5 cent (63 HUF) plusz kapcsolási díj, szal majdnem négyszer annyiba kerül…
Tökéletesen hallottam mindent, szakadozásmentesen (egyelőre csak egy elég gyenge wifin próbáltam), habár a hívott fél enyhe visszhangozásra panaszkodott (ezt még tesztelni kell, egy mérés nem mérés).Ami hátravan: fring-fring irányú beszélgetés, a teszt könnyen össze fog jönni, ugyanis symbianos Nokiára meg asszem iPhone-ra is telepíthető.
Hátrányok:
Eddig akárhol is voltam a telómon pl. a menükben, más progiban, a Gtalk felül a status bar-on folyamatosan görgette az üzit, ha valaki rám írt, na ez itt nincs, csak egy értesítés, hogy valaki írt. Azaz elő kell hozni a fringet, aztán megnézni, mit írt a partner.
Most volt egy hagyományos hívásom, amíg chateltem fringen (Gtalk partnerrel), de mikor befejeztem a hívást, nem csatlakozott vissza a fringre, azaz újra kellett indítanom a progit.
Másnak mik a tapasztalatai hosszabb távon?
-
St3ven
addikt
Ha már előkerült a Fring, bemásolnám egy korábbi kérdésemet, hátha most tud vki mondani vmit.

"A Fring-et használja itt valaki a telóján?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Jól működik a
hanghívás mobilszámot hívva?
(Amúgy ahogy néztem, harmadannyiba
kerülnek a mobilhívások, mint skype-on...)"
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest