Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
válasz
schmo07 #7926 üzenetére
Nem tudhatod ki hova jár
Egyébként nekem is van fent alternatív böngésző, ha valamiért becsődölne a gyári, mint pl inaktív egy chatbox.
A könyvjelzőkre megoldás lehet (bár kicsit fapados, de ha nagyon muszály csak megteszi): Ki lehet rakni a könyvjelzőt az asztalra (hosszan nyomsz a könyvjelzőn) és ott mappákba rendezhető. Tudom nem a legjobb megoldás, de az ömlesztett egyvelegnél talán jobb, ha van egy külön asztal nyitva a könyvjelzőknek....
-
TRob1
veterán
válasz
schmo07 #7921 üzenetére
Pedig anélkül nem Android az Android
Ezt azért érdemes elolvasni (ha még nem olvastad), hátha megjön a hajlandóság. (Persze rábeszélni senki nem akar) -
deino
csendes tag
válasz
schmo07 #7914 üzenetére
Sajnos így nem lehet, telepítés előtt törölni kell a swypeot. A Swype oldalán kell jelentkezni a bétára, és ott még külön a magyar bétára
Aztán majd dobnak e-mailt (nekem egy nap volt) , benne a leírással, hogy mit és hogyan telepíts. Kicsit bonyolult, az tény, én előtte a SlideIt-ot használtam, de mostmár inkább Swype.
Ennek is tanítani kell egy rakás szót, meg kicsit érzékenyebb a csúsztatásra, konkrétan sok betűs / nem egyértelmű szavaknál nem árt egy tized másodpercre megállni a betűn, nem csak áthúzni felette az ujjad, hogy tudja, pontosan mire gondoltál. Viszont ezzel lehet gépelni, nekem a SlideIT legnagyobb hátránya, hogy botrányosan sz.r gépelni vele. Én már megszoktam ezt, maradok ennél, de ha már nagyon gyorsan + hibamentesen tudsz írni a SlideIt-tel, akkor szerintem pl. felesleges váltani.
-
canniball
nagyúr
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7761 üzenetére
Nemhogy a "gyári" feladót kiírja, még az üzenetet is...
GO SMS tetszene, csak annyi a bajom vele, hogy amikor jelszóval le van védve a kód után mégy nyomni kell egy másik gombot is. A handcent smsnél meg beírom a jelszót és be is lép (lehet csak szőrszálhasogatásnak tűnik, de + 1 tapicskolás, kényelmi szempontból nem elhanyagolható, főleg, ha hozzászoktam, hogy beírom a kódot és belép..)
Handcentbe meg nem lehet titkosítani a Status Bar figyelmeztetését...Bakker kiverte a szemem.Ugyanaz a neve "Privacy Mode"
Még jó hogy az asszonynak van 200 ingyen sms-e
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7752 üzenetére
Hát nekem a Handcent jobban adja, csak ha kikapcsolom a jelzést az értesítési területen semmit sem ír ki, legalább anynit lökhetne, hogy SMSem jött.
Ebből a szempontból jobb a GO SMS, hogy csak anynit ír ki, hoyg "új smsem jött, azt nem, hogy kitől... Handcent hiába védem le jelszóval, mert már azt se kéne tudnia akárkinek, hogy kitől jött üzim...
Van ez a Dolphin Browser Mini. Ez olyan lenne, mint a Opera Mini, azaz kisebb forgalmat generál, mint egy átlagos böngészőnek vagy csak azért "mini", mert kisebb vasakon is jól elfut?
-
rumos14
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
schmo07 #7370 üzenetére
"Névnapok..."
Ezek szerint ez offline nem működik..."Ismétlődés..."
Nálam nincs olyan. -
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7174 üzenetére
Igazság szerint azért linkeltem össze, hogy aki benne van a telefonkönyvemben, az ne legyen benne 2x, mert leszedte a tel FB-ról is, ha ki tudnám kapcsolni a szinkronizációt lehet ki is kapcsolnám
Csak nincs FB alkalmazás a menüben, ahol lenni kéne
Meg azért néha jó hogy írja, hogy ez meg ez ezt írta az előzményekben és én direkt tuti nem lépek be ezért...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7171 üzenetére
Szia! Nem az összecserélős problémám van.
Hanem az összekapcsolt kontaktokban nem tudom megadni, melyik név jelenjen meg a telefonkönyvben (FB-n: "Szabó József", régebbi kontakt szerint meg: "Csiga" és a Csiga jelenjen meg).
De ezt a képes progit átveszem, mert vannak páran, akik nem töltöttek magukról fel FB-re képet és az a kép szerepel a telefonkönyvbe, holott a névjegyében benne lenne egy kép róle. .K
-
Istwan
tag
-
kezman
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest