Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
ncc1701 #48789 üzenetére
Felreerthetoen fogalmaztam, nem azt akartam mondani hogy nincs ertelmuk, hanem, hogy az en esetemben nem feltetlenul van letjogosultsaguk. Ettol fuggetlenul a Llama-t es a Tasker-t is nagyon jo alkalmazasoknak tartom es mar egy jo ideje gondolkodom, hogy mire lehetne jo az en esetemben, mert tenyleg nagyon otletes. (Peldaul ami nagyon vicces es tetszett, hogy be lehet peldaul azt is allitani, hogy valtoztassa meg a hatterkepet naponta tobbszor, napszakonkent valami masra. De azert csak emiatt nem fogom megvenni. )
Majd ha lesz idom, elolvasom reszletesen az emlitett tasker-topikot, hatha van valami, amire jo lenne nekem is.
Mas: A play-store 3.7.15-tel kapcsolatos reakciokat koszonom, na majd meglatjuk, mikor valtozik.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest