- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Aktív témák
-
grigo
őstag
Köszönöm a választ és a segítséget. Egész egyszerűen azért kell mennie az origo-nak mert nem tudom a kezdőlapot cserélni. És origo-t szinte soha nem olvasok. Szokások rabja vagyok tudom
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.Akkor amúgy maradok az operánál, max gyáriból bankolok majd. Köszi, hogy szóltatok, a sok böngésző tesztnél ezeket valahogy nem írják le, csak hogy ilyen gyors, olyan gyors, ilyen szép olyan szép...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.