- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Aki a sok esetben húzós magyar percdíjak, vagy éppen a nemzetközi kimenő hívásai miatt VoIP szolgáltatón keresztül telefonálgat(na), annak ajánlom figyelmébe a
MobileVOIP - Cheap calls appot.
Rengeteg szolgáltatónál lévő account állítható be rajta két kattintással, és az integrált tárcsázó, üzenet és hívásinfó felület remek felhasználói élményt biztosít.
Háromféle módon tud hívást indítani:
- VoIP call
- Callback (azaz Phone-to-Phone)
- Local AccessÉn a középsőt használom nap mint nap, mert csak egy "kérést" kell indítania a proginak (kb. 5 kB adatforgalom), és összekapcsol a hívott féllel GSM hálózaton, azaz nincs a szerencsétlenkedés meg akadozás a gyenge/lassú/megszakadó net miatt. A legjobb, hogy a hívott fél semmit sem vesz észre abból, hogy nem klasszikus GSM hívást indítok, nála az általam beállított számom fog kicsörögni.
A progi nyilvántartja az egyenleged, és már a kapcsolás előtt kiírja, mennyibe is fog kerülni az adott hívás. Emellett természetesen az sms-eket is kezeli.
A közepes értékelés ne tévesszen meg senkit, engem is ez tartott vissza sokáig, hogy feltegyem, de rengeteg hozzászólást elolvasva már látom, hogy sok ember nem megfelelően használja - azaz lekorlátozott 2G-s mobilneten ne várjon senki semmit, én magam a klasszikus internetes hívást (VoIP call) ki sem próbáltam, mert már számos app (Fring, Nimbuzz, Skype) megjárta a telómat, de mindig bebizonyosodott, hogy csodát nem lehet tenni ilyen feltételek mellett.
Ja, amúgy én a hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebb, 3.29-es verziót (a Play-en a 3.28-as van fent).
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest