Hirdetés

Aktív témák

  • St3ven

    addikt

    Aki a sok esetben húzós magyar percdíjak, vagy éppen a nemzetközi kimenő hívásai miatt VoIP szolgáltatón keresztül telefonálgat(na), annak ajánlom figyelmébe a MobileVOIP - Cheap calls appot.

    Rengeteg szolgáltatónál lévő account állítható be rajta két kattintással, és az integrált tárcsázó, üzenet és hívásinfó felület remek felhasználói élményt biztosít.

    Háromféle módon tud hívást indítani:
    - VoIP call
    - Callback (azaz Phone-to-Phone)
    - Local Access

    Én a középsőt használom nap mint nap, mert csak egy "kérést" kell indítania a proginak (kb. 5 kB adatforgalom), és összekapcsol a hívott féllel GSM hálózaton, azaz nincs a szerencsétlenkedés meg akadozás a gyenge/lassú/megszakadó net miatt. A legjobb, hogy a hívott fél semmit sem vesz észre abból, hogy nem klasszikus GSM hívást indítok, nála az általam beállított számom fog kicsörögni.

    A progi nyilvántartja az egyenleged, és már a kapcsolás előtt kiírja, mennyibe is fog kerülni az adott hívás. Emellett természetesen az sms-eket is kezeli.

    A közepes értékelés ne tévesszen meg senkit, engem is ez tartott vissza sokáig, hogy feltegyem, de rengeteg hozzászólást elolvasva már látom, hogy sok ember nem megfelelően használja - azaz lekorlátozott 2G-s mobilneten ne várjon senki semmit, én magam a klasszikus internetes hívást (VoIP call) ki sem próbáltam, mert már számos app (Fring, Nimbuzz, Skype) megjárta a telómat, de mindig bebizonyosodott, hogy csodát nem lehet tenni ilyen feltételek mellett.

    Ja, amúgy én a hivatalos oldalról töltöttem le a legfrissebb, 3.29-es verziót (a Play-en a 3.28-as van fent).

    [ Szerkesztve ]

    Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Aktív témák