Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Sziasztok!
Végül sikerült megoldani.
Nem a hagyományos Java JDBC kapcsolatot használtam hanem az alábbi kódot:@SuppressLint("StaticFieldLeak") public class InfoAsyncTask extends AsyncTask<Void, Void, Map<String, String>> { @Override protected Map<String, String> doInBackground(Void... voids) { Map<String, String> info = new HashMap<>(); try (Connection connection = DriverManager.getConnection(URL, USER, PASSWORD)) { String sql = "SELECT name, address, phone_number FROM school_info LIMIT 1"; PreparedStatement statement = connection.prepareStatement(sql); ResultSet resultSet = statement.executeQuery(); if (resultSet.next()) { info.put("name", resultSet.getString("name")); info.put("address", resultSet.getString("address")); info.put("phone_number", resultSet.getString("phone_number")); } } catch (Exception e) { Log.e("InfoAsyncTask", "Error reading school information", e); } return info; } @Override protected void onPostExecute(Map<String, String> result) { if (!result.isEmpty()) { TextView textViewName = findViewById(R.id.textViewName); TextView textViewAddress = findViewById(R.id.textViewAddress); TextView textViewPhoneNumber = findViewById(R.id.textViewPhone); textViewName.setText(result.get("name")); textViewAddress.setText(result.get("address")); textViewPhoneNumber.setText(result.get("phone_number")); } } -
Vizinyenyec
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy az android studio emulátor illetve az app sem látja a hálózatot. Készítenék egy appot amin az ellenőrök tudnák rögzíteni az adatokat, de nem tudok csatlakozni a MySQL szerverhez. Egy másik asztali Java alkalmazás rendszeresen használja ezt a szervert, abból vettem az osztályt, de android alatt nem tud csatlakozni. Kipróbáltam és a hálózaton levő egyéb fájlokat sem látom, vagy az asztalon levő fájlokat sem.
Az AndroidManifest.xlm fájba beletettem ezt:
<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />
Hozzáadtam a mysql-connector-java-8.0.28.jar-t.Mit kellene még beállítani, hogy a hálózatot is elérje?
Az emulált telefonon internet van, ha elindítok egy böngészőt, bármit megnyit, de a hálózaton levő fájlokat nem, illetve a windows desktopon levő fájlokat sem.
Mit kellene még beállítani, hogy lássa a hálózatot az app?
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android játékok topikja
- Tesla topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi