- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Elméleti kérdés következik:
Adott két Fragment, az egyik egy ListView, a másik egy egyedi nézet, amiben más activity-k létrehozhatnak, módosíthatnak, törölhetnek elemeket. Hogyan oldanátok meg, hogyha az adathalmaz változik, akkor ezek a nézetek értesüljenek arról, hogy mi történt?
Én két megoldást látok:
- BroadcastReceiver. A Fragmentek definiálják, hogy milyen eseményekre érzékenyek, aztán amikor kell akkor reagálnak szépen. Nem tudom, hogy itt megoldható-e, hogy a ListView módosításai animálódjanak, tehát ne a háttérben történjen meg az adapter módosítása.
- onActivityResult. Ezzel az a baj, hogyha egy ViewPager-ben vannak a fragmentek és mondjuk két egymás mellett lévő fragmentnek is frissülnie kell, akkor itt már problémás az események elosztása. Vicces, de néha egy isAdded() hívásra igazat adó fragment is elszáll olyan hibával, hogy ő már nincs is a FragmentManagerben.Én a BroadcastReceivert érzem most jobbnak, de cáfoljatok rám.
Köszi a válaszokat előre is!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest