Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Google Play Szolgáltatásokat szeretném telepíteni, mivel az egyik alkalmazáshoz kellene (SupportMapFragment-ből származtatott saját osztályhoz). Playből sikeresen le is töltődik, de telepítésnél kapok egy hibaüzenetet; "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkamazással/alkalmazásokkal". Próbáltam más eszközről áthúzni az apk-t, majd berakni a system/app mappába (jogosulságokat beállítottam), de semmi nem történt. adb installal telepítve [INSTALL_FAILED_SHARED_USER_INCOMPATIBLE] hibát kapok.
Egy Sony Ericsson WT19i készüléken próbálkozok, amin RealICS r6 van telepítve, ha esetleg lényeges lenne. Mit kéne csinálnom, hogy tudjam telepíteni, használni? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest