Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Google Play Szolgáltatásokat szeretném telepíteni, mivel az egyik alkalmazáshoz kellene (SupportMapFragment-ből származtatott saját osztályhoz). Playből sikeresen le is töltődik, de telepítésnél kapok egy hibaüzenetet; "Összeegyeztethetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkamazással/alkalmazásokkal". Próbáltam más eszközről áthúzni az apk-t, majd berakni a system/app mappába (jogosulságokat beállítottam), de semmi nem történt. adb installal telepítve [INSTALL_FAILED_SHARED_USER_INCOMPATIBLE] hibát kapok.
Egy Sony Ericsson WT19i készüléken próbálkozok, amin RealICS r6 van telepítve, ha esetleg lényeges lenne. Mit kéne csinálnom, hogy tudjam telepíteni, használni? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest