Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Pontosan. Ha onPause-ban bezárom, akkor nem lesz.
DE:
onPause után a rendszer bármikor bezárhatja a programot, és akkor az onStop ill. onDestroy nem kerül meghívásra. Ha a zárás az onDestroy-ban van, akkor soha nem kerül meghívásra és bezárásra.Ez a helyzet sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Most próbáltam tesztelni: ha home-mal lépek ki a programból, és utána egy csomó minden mást elindítok (ez azért gyakori), akkor az eredeti program figyelmeztetés nélkül bezár ((egyébként a gyakorlatban ez az onStop után következik be, elméletileg már az onPause után is bekövetkezhetne))
Azt nem tudom, zavarja-e az adatbázist és a cursor-t, ha nyitva marad. Szerintem nem, mert adapterről van szó, tehát csak olvasásról.
Zavarja-e a rendszert, ha nyitva marad az adatbázis? Mem-leak?
Vagy ne foglalkozzak az egésszel, mint ahogy a legtöbb példaprogram teszi.Egy ideje olvasgatok erről, de sehol nem találtam korrekt módszert a zárásra. Kivéve az onPause-onResume párosát, de annak meg más baja van. (vagyis túl gyakran kerül meghívásra.) Szerintem az egyik legnagyobb hiba az Android tervezésében, hogy az onPause után megengedett a rendszernek az erőltetett kilépés. Mi a nyavajáért nem fejezheti be ilyenkor a dolgát a program!?
((A listView esetén sajnos teljes activity-ben kell gondolkodni: amíg a listview látszik, addig az adapter aktív, tehát kell a nyitott cursor és adatbázis is.))
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest