Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában elkezdtem egy appot megint a saját igényemre.
Van ez a kis kódrészlet... debuggolva az llRet szépen true a függvényhívás után, mégis belép az if ágba... tévesen értékel ki, vagy mi. Ti láttatok már ilyet? Próbáltam már teljesen egyedi névvel is a változót, mert ezt az llRet nevet sokszor használom lokálisan függvényekben, gondoltam ez lehet valahogy, de nem... Tanácstalan vagyok.Debug nélkül futtatva ebből az alakul ki, hogy az értesítések jogosultságot kijelző kapcsoló Off állapotba kerül, miközben a jogosultság egyébként megvan. Rákattintva a kapcsolóra bejön a jogosultság rendszer ablaka, benne a kapcsoló ON... állítás nélkül visszalépve belőle az alábbi kód ismét lefut és ezúttal aztán jó az eredmény.
fun notifyjog(): Int {
var llRet: Boolean = false
val mo_notificationManager = mo_instance.getSystemService(NOTIFICATION_SERVICE) as NotificationManagerllRet = mo_notificationManager.areNotificationsEnabled()
if ( llRet1== false ) {
ml_switchpostvalue.value = false
return 1
}
///.... még megy tovább , de az most nem érdekes
}
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest