Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában elkezdtem egy appot megint a saját igényemre.
Van ez a kis kódrészlet... debuggolva az llRet szépen true a függvényhívás után, mégis belép az if ágba... tévesen értékel ki, vagy mi. Ti láttatok már ilyet? Próbáltam már teljesen egyedi névvel is a változót, mert ezt az llRet nevet sokszor használom lokálisan függvényekben, gondoltam ez lehet valahogy, de nem... Tanácstalan vagyok.Debug nélkül futtatva ebből az alakul ki, hogy az értesítések jogosultságot kijelző kapcsoló Off állapotba kerül, miközben a jogosultság egyébként megvan. Rákattintva a kapcsolóra bejön a jogosultság rendszer ablaka, benne a kapcsoló ON... állítás nélkül visszalépve belőle az alábbi kód ismét lefut és ezúttal aztán jó az eredmény.
fun notifyjog(): Int {
var llRet: Boolean = false
val mo_notificationManager = mo_instance.getSystemService(NOTIFICATION_SERVICE) as NotificationManagerllRet = mo_notificationManager.areNotificationsEnabled()
if ( llRet1== false ) {
ml_switchpostvalue.value = false
return 1
}
///.... még megy tovább , de az most nem érdekes
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest