Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában elkezdtem egy appot megint a saját igényemre.
Van ez a kis kódrészlet... debuggolva az llRet szépen true a függvényhívás után, mégis belép az if ágba... tévesen értékel ki, vagy mi. Ti láttatok már ilyet? Próbáltam már teljesen egyedi névvel is a változót, mert ezt az llRet nevet sokszor használom lokálisan függvényekben, gondoltam ez lehet valahogy, de nem... Tanácstalan vagyok.Debug nélkül futtatva ebből az alakul ki, hogy az értesítések jogosultságot kijelző kapcsoló Off állapotba kerül, miközben a jogosultság egyébként megvan. Rákattintva a kapcsolóra bejön a jogosultság rendszer ablaka, benne a kapcsoló ON... állítás nélkül visszalépve belőle az alábbi kód ismét lefut és ezúttal aztán jó az eredmény.
fun notifyjog(): Int {
var llRet: Boolean = false
val mo_notificationManager = mo_instance.getSystemService(NOTIFICATION_SERVICE) as NotificationManagerllRet = mo_notificationManager.areNotificationsEnabled()
if ( llRet1== false ) {
ml_switchpostvalue.value = false
return 1
}
///.... még megy tovább , de az most nem érdekes
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest