Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi, megnézem ezeket is.
Átrágtam magam ezen : https://amitshekhar.me/blog/kotlin-coroutines és némileg úgy érzem világosodik a dolog. Annyira tán mégsem bonyolult ez, csak régen mintha jobb lett volna a felfogásom .
Az Ekler Péter egy respektábilis személyiség, jók a tanfolyamai, semmi esélyem nem lett volna nélkülük elindulni ebben a dologban. Azonban amíg nem keresek ezzel pénzt (és elég valószínűtlennek tűnik, hogy valaha is fogok...), addig sajna nem tudok már költeni rá több papírnyi összegeket, még akkor sem, ha amúgy megérné az árát. Hobbiként már csakis olyan dolgokat csinálok amik nem kerülnek látható pénzbe. Régebben csináltam fából is dolgokat csak úgy szórakozásként is, de ma már azt is csak akkor csinálom meg ha vagy nekem kell, vagy van aki kifizeti a gépkopást, áramot, anyagokat, a ráfordított időt...hónapokig is csend van a műhelyben. Egyelőre marad az internet, meg a fordítgatás. :-/ . Azért így is szórakoztat, meg ott van a lottó faktor is... hátha valahogy mégis kisül belőle valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi