Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Amúgy megfaragtam ezt a cuccot, működik, de látom hogy nem az lett volna a helyes technika,ahogy csináltam. Volt szó a coroutinokról, de csak alap szinten. Látom, hogy sokkal fontosabb használni és sokkal nagyobb téma. Néztem, hallgattam róla mélyebb anyagokat de gyenge az angolom. Sok próba, debug, tesztelés vár még rám mire megértem azt a sok mindent amiről szó volt ezekben az anyagokban. Ha esetleg valaki tud ingyenes, vagy nem drága magyar nyelvű anyagot erről a témáról azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telefonjavítás, szerviz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OpenWRT topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPad topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Nyomtató topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest