Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
izeke111
üzenetére
Nem ismerem, viszont a leírás alapján ez a GitHub Actions-ben használható. Az pedig nem szükségszerűen kerül bele az alkalmazásodba, tudomásom szerint ez egy CI tool.
Itt találtam egy licenct ami szerintem ide tartozik. Mivel a Commercial use szabad, így én nem látom, hogy ezt egy bármilyen appban miért ne lehetne (de ez semmilyen szinten sem jogi tanács
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Pixel 7 pro 128/8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.